Neem contact met ons op!

Hans Kremers:
06 235 23 631
Jessica Creijghton:
06 454 56 359
Mark van der Velde:
06 571 88 483
Verwijst u iemand door? Bekijk hier meer info

lekker slapen verandert niets

Ik ben een jongere die na ruim 4 jaar begeleiding van Ahra het traject succesvol heb afgerond. Mijn hulpvraag was voor mij niet duidelijk en ik had ook niet echt behoefte aan hulp, ik wilde liever gewoon slapen en dacht laat mij maar met rust. Door mij toch open te stellen voor de begeleiding en de volhoudendheid van de begeleiding, geloof me dat was nodig, merkte ik dat ik het wel waard was.

Ik ben samen met de begeleiding gaan zoeken naar mijn hulpvraag om dit op te gaan lossen. Dit werkte omdat het een op een begeleiding was waarbij er korte lijntjes waren en persoonlijk contact. Dit zeggen andere instanties ook, maar Ahra doet het. het klinkt misschien als een verkooppraatje, maar na 4 jaar denk ik hier wel anders over.

Als je dit leest en je twijfelt; maak een afspraak, dit lijkt doodeng, maar het alternatief is lekker in je bed liggen en wachten tot de dag voorbij is. Dan denk je ik kan lekker slapen en de volgende dag is er nog niets verandert.