Neem contact met ons op!

Hans Kremers:
06 235 23 631
Mark van der Velde:
06 571 88 483
Verwijst u iemand door? Bekijk hier meer info

30 graden

Door Jorik Nieboer.

30 graden en volle bak zon. Dat is goed weer voor een stranddag of binnen zitten met de airco. Helaas gaat dat als begeleider beiden niet lukken.

Als ik bij mijn eerste afspraak kom, branden we gelijk de kamer uit. We besluiten een stuk te wandelen door het bos. Het mooie aan wandelen is, dat je elkaar niet aan hoeft te kijken. Dat praat wel makkelijk. Zo krijgen we met dit warme weer alsnog goede gesprekken.

Een andere afspraak van vandaag appt, dat hij uitgenodigd is om mee te gaan naar het strand. We besluiten een belafspraak te doen vandaag. Voor deze jongen is het een belangrijk doel om sociale contacten weer meer op te zoeken. Niet zo mooi dat het ten koste van een moment met de begeleider gaat, maar dat halen we morgen weer in. Dan bespreken we gelijk hoe hij zijn afspraken beter kan plannen.

Hierna heb ik afgesproken in het centrum. We gaan zitten op een leuk terras, drinken een cola en regelen ook nog wat financiƫn. Al is het bespreken van het WK ook een thema vandaag. Na de nodige discussies over wie er gaat winnen dit jaar besluiten we, dat we morgen maar weer Echt aan het werk gaan; vandaag is te warm.

Het was dan wel geen stranddag en er zijn dagen die productiever zijn. Toch is dit een mooie werkdag en biedt het lekkere weer ook weer unieke kansen!