Neem contact met ons op!

Hans Kremers:
06 235 23 631
Jessica Creijghton:
06 454 56 359
Mark van der Velde:
06 571 88 483
Verwijst u iemand door? Bekijk hier meer info

Aanmelding Ambulante begeleiding

De allereerste stap is altijd het wijkteam (), buurtteam of CJG van jouw woonplaats. Zij bekijken in eerste instantie of zij AHRA geschikt vinden om de begeleiding op te pakken. Als dat het geval is kan een wijkteam medewerker, een jongere zelf of een andere betrokken partij een mail sturen () . Er wordt dan contact met je opgenomen om samen te bekijken of de vraag inderdaad passend is. Als dat het geval is wordt er een aanmeldformulier toegestuurd, als wij die ingevuld terug krijgen dan plannen we een kennismakingsgesprek in. 

In dat kennismakingsgesprek vragen we de jongere het hemd van het lijf….een echte kennismaking dus. De jongere mag ons natuurlijk ook bestoken met vragen. Na het gesprek denken alle partijen een paar nachtjes na. We spreken een dag af dat we elkaar bellen. In dat telefoongesprek bespreken we of beide partijen vinden dat we bij elkaar passen en met elkaar in zee willen gaan. 

Als we een match zijn voor elkaar komt de jongere bij AHRA op de wachtlijst te staan. Zodra er een begeleider en / of een kamer beschikbaar is wordt de desbetreffende jongere gebeld en uitgenodigd voor een bezichtiging. Afhankelijk van of de jongere de kamer accepteert start de begeleiding dan zo snel mogelijk na bezichtiging. 

AHRA kent een aantal uitsluitingsgronden:

  • Wij bieden geen zorg aan jongeren met een verplegingsvraag.
  • AHRA biedt geen crisisopvang.
  • Jongeren met agressieproblemen en/of extreme middelengebruik vallen buiten de doelgroep van AHRA.
  • Jongeren met ernstige psychiatrische problematiek waarbij behandeling voorliggend is worden niet aangenomen bij AHRA.
  • Jongeren met ghb verslaving kunnen niet terecht bij AHRA.
  • Jongeren die actief zijn in de criminaliteit kunnen niet terecht bij AHRA.